Wat zeggen klanten

Daniëlle Schothorst - Steenwijk

Al een hele tijd liep ik tegen het feit aan dat ik een nieuwe, aantrekkelijke website nodig had. Mijn toenmalige website was mooi maar draaide niet op mobiele apparatuur. Kortom: ik moest echt iets nieuws. Marielle Didden heeft voor mij een bijzondere, kleurrijke, zeer uitnodigende website gemaakt. Vol liefde en passie en met plezier: dat zie je er echt aan af. Ik ben zo ontzettend blij dat de samenwerking fantastisch liep, en dat het resultaat overweldigend is. Professioneel, speels, kleurrijk: precies wat ik nodig had.

Daniëlle Schothorst

 

Schrijversfestival - Steenwijk

We werken nu twee jaar met Mariëlle (DC) m.b.t. onze website schrijversfestival.nl, en dit bevalt ons als stichting heel goed. Een mooie website incl. reserveringssysteem en nieuwsbrief voor een betaalbare prijs. Wij zijn er dolblij mee!

 

Bestuur Schrijversfestival

 

OnsDorpshuis Wilhelminaoord

Als Dorpshuis wilden we al langere tijd op het internet goed vindbaar zijn en een goede eerste goede indruk achterlaten. Helaas heeft een dorpshuis vaak maar een beperkte bestedingsruimte. Het lijkt erop dat veel webbouwers niet in die combinatie kunnen/willen voorzien.

 

In Dutch-Creators.com (Mariëlle) hebben wij echter een partner gevonden die ons, binnen ons budget, op een aangename wijze door het bouwproces van de site heeft geloodst. Soms sturend, maar altijd meedenkend, opbouwend en snel op die momenten dat het nodig was.

 

Wat ons betreft de basis voor een lange relatie. Complimenten!

Peter Brouwer

 

Tandartsenpraktijk Tetragon Amersfoort

"Net toen ik met mijn website leverancier dreigde vast te lopen, kwam Mariëlle Didden van Dutch-Creators.com als reddende engel. Zij heeft onze nieuwe website van foto’s & tekst voorzien.

Aandacht daar waar het nodig is, net die puntjes op de i.”

Dhr. R.P. van Son – Tandarts

 

All in Tuinen Kraggenburg

"Een gepassioneerde vormgeefster, die met gevoel de juiste snaar weet te raken. Heeft een subtiel kleurgebruik en weet (waar nodig) het uiterste uit de hedendaagse opmaak- en ontwerpprogramma’s te halen, voor juist die gewenste uitstraling. Heeft zich in haar korte loopbaan ontwikkeld tot all-round vormgeefster, waar je met gerust hart de ontwikkeling van uw logo, advertenties, folders en website kunt neerleggen. Dutch Creators onderscheidt zich door een directe benadering, zonder overbodige franje en poes-pas, en met een nuchtere gezelligheid. Deze korte lijnen zorgen voor snel resultaat, zonder ‘overhead’-kosten. We zijn ontzettend tevreden over het eind resultaat."

Dhr. F. Scheepers - eigenaar All in Tuinen

 

Betaalbaar en onderscheidend webdesign & fotografie

 Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief